1 / 44

The Marine Hermanus

Hermanus, Sør-Afrika

Om hotellet

Dersom du velger The Marine Hermanus i Hermanus (Hermanus City-Centre som overnattingssted, er du mindre enn en 5 minutters spasertur unna Village Square og Shopping Centre. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 0,2 mi (0,4 km) unna Old Harbour og 0,2 mi (0,4 km) unna Whale Museum. Overnatt i et av de 40 gjesterommene, som har smart-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og aviser på hverdager (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Village Square - 0,2 km
Shopping Centre - 0,4 km
Old Harbour - 0,4 km
Whale Museum - 0,4 km
Hoy's Koppie - 1 km
Cliff Path - 2,3 km
Hemel-en-Aarde - 2,4 km
New Harbour - 3,1 km
Fernkloof naturreservat - 4 km
Voelklip Beach - 4 km
Whale Coast Mall - 4,1 km
Hermanus Beach (strand) - 4,6 km
Grotto Beach - 4,6 km
Whalehaven vingård - 4,7 km
Bartho Eksteen Wine Estate - 6,8 km

Den foretrukne flyplassen for The Marine Hermanus er Cape Town (CPT-Cape Town internasjonale flyplass) - 105,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et dampbad. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Ta deg noe å spise på The Pavilion, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.
  • Pris for kontinental frokost: ca. ZAR 265 per person
  • Avgift for ekstraseng: 1350.0 ZAR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over The Marine Hermanus

Adresse

The Marine Hermanus

Greater Hermanus, Cape Town, Sør-Afrika

N -34.41754 E 19.244689

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger