1 / 50

Om hotellet

Velger du Obesa Lodge som overnattingssted når du skal besøke Graaff-Reinet, vil du ha mindre enn 10 minutter å gå til Monument to the Independent Colony of Graaff-Reinet og Drostdy. Dette bed & breakfast-hotellet ligger 0,5 mi (0,8 km) unna Old Library og 0,6 mi (0,9 km) unna Graaff-Reinet Dutch Reform Church. Føl deg som hjemme i et av de 18 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har mikrobølgeovn og vannkoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Krugersdorp Monument - 0,5 km
Monument to the Independent Colony of Graaff-Reinet - 0,6 km
Hester Rupert Art Museum - 0,7 km
Drostdy - 0,8 km
Old Library - 0,8 km
Graaff-Reinet Dutch Reform Church - 0,9 km
Gideon Scheepers Memorial - 1 km
The Monument to Jewish Pedlars - 1,1 km
Graaff-Reinet Cemetery - 1,3 km
The Union Monument - 1,3 km
Anglo-Boer War Memorial - 1,6 km
The War Memorial - 1,6 km
Camdeboo National Park - 4,1 km
Andries Pretorius Monument - 4,9 km
Karoo naturreservat - 13,3 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en hage. Dette bed & breakfast-hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og grill. På dette bed & breakfast-hotellet kan du benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Engelsk frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 09.00 mot et tillegg.
  • Pris for engelsk frokost: ca. ZAR 65 for voksne og ZAR 65 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Obesa Lodge

Adresse

Obesa Lodge

Graaff-Reinet, Sør-Afrika

N -32.25492 E 24.53986

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger