1 / 86

Sandy Beach Resort

Om hotellet

Dersom du velger Sandy Beach Resort når du skal besøke Golem, bor duved vannkanten samtidig som du er 28,9 mi (46,5 km) unna Forsvarsdepartementet og 29 mi (46,7 km) unna Skanderbeg-plassen. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 9,5 mi (15,3 km) unna Forum og romerske bad og 9,6 mi (15,4 km) unna Bysantisk marked. Føl deg som hjemme i et av de 85 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Forum og romerske bad - 15,3 km
Bysantisk marked - 15,4 km
Saint Pavel og Saint Ast ortodokse kirke - 15,5 km
Epidamn bulevard - 15,6 km
Venetiansk tårn - 15,6 km
Aleksandër Moisiu museumshus - 15,7 km
Fatih-moskeen - 15,8 km
St. Lucia katolske kirke - 15,9 km
Durrës amfiteater - 16,1 km
Durrës arkeologiske museum - 16,2 km
Sfinksi Viewpoint - 16,6 km
Port of Durrës - 18,4 km
Kokomani Winery - 20,6 km
Herta Winery - 24,9 km
Preze slott - 36,1 km

Den foretrukne flyplassen for Sandy Beach Resort er Tirana (TIA - Nene Tereza int.) - 41,2 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig på stedet. Tilbring dagen på den private stranden eller ta et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant. Du kan også få deg noe å spise på 2 kafeer, og i tilegg tilbys det romservice (døgnet rundt). Etter en lang dag kan du ta en velfortjent pause og slukke tørsten i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig.
  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Sandy Beach Resort

Adresse

Sandy Beach Resort

Golem, Albania

N 41.25325 E 19.52073

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger