1 / 65

Villas Light House

Lombok, Indonesia

Om hotellet

Velger du Villas Light House i Gili Trawangan som overnattingssted, bor du nær stranden, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Gili Trawangan fergeterminal og Pantai Pandanan. Dette hotellet ligger 10,3 mi (16,5 km) unna Senggigi strand og 0,3 mi (0,6 km) unna Gili Trawangan Beach. Føl deg som hjemme i et av de 4 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med DVD-spiller og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har skrivebord og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gili Trawangan Beach - 0,5 km
Gili Trawangan-bakken - 2,1 km
Gili Trawangan fergeterminal - 2,2 km
Hilltop Viewpoint - 2,3 km
Pantai Pandanan - 0,9 km
Meno Wall Dive Site - 1,9 km
Gili Meno-innsjøen - 1,9 km
NEST Sculpture - 1,9 km
Gili Meno havn - 2 km
Nipah-stranden - 5,6 km
Sira Beach - 12,9 km
Pantai Mangsit - 13,4 km
Pantai Kerandangan II - 14,4 km
Senggigi strand - 16,5 km

Den foretrukne flyplassen for Villas Light House er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 62,5 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Som gjest på Villas Light House kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Avgift for ekstraseng: 1000000.0 IDR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Villas Light House

Adresse

Villas Light House

Gili Trawangan, Indonesia

N -8.346212 E 116.031448

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger