1 / 16

Om hotellet

Velger du Vistara Home Stay som overnattingssted i Gaya, vil du bare ha 5 minutter å gå til Mahabodhi-templet og Ajapala Nigrodha Tree. Dette gjestehuset ligger 0,1 mi (0,2 km) unna Rajayatna Tree og 0,3 mi (0,5 km) unna Archaeological Museum. Overnatt i et av de 20 gjesterommene, som har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har takvifte og rengjøring tilbys daglig. ekstrasenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mahabodhi-templet - 0,2 km
Ajapala Nigrodha Tree - 0,4 km
Rajayatna Tree - 0,5 km
Archaeological Museum - 0,5 km
Thai-tempel - 0,8 km
Tergar-klosteret - 1,5 km
Mahakala-hulene - 9 km
Gaya Pind Daan - 9,8 km
Vishnupad-tempelet - 10,5 km
Surya Kund - 10,5 km
Tibetan Monastery - 10,6 km
Dungeshwari Hills - 10,6 km
Ratnaghara - 10,6 km
Brahmajuni Hill - 11,7 km
Patan Devi Temple - 12,4 km

Nærmeste store flyplass er Gaya (GAY) - 10,8 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). På dette gjestehuset kan du benytte deg av romservice (døgnet rundt). Kontinental frokost inkludert serveres i hverdagene.
  • Avgift for ekstraseng: 750.0 INR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.
  • Kontaktfri innsjekking er tilgjengelig.

Kart over Vistara Home Stay

Adresse

Vistara Home Stay

Gaya, India

N 24.696661 E 84.989629

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger