Søk og bestill reise

search
Sorrento-halvøya
» Våre reisemål » Italia » Campania med Sorrento og Amalfi » Sorrento-halvøya

Sorrento-halvøya i Italia

Eventyrlige steder med duft av sitrus.

Sorrento-halvøya i Italia

Her slynger veiene seg langs fjellet som stuper ned mot et smaragdgrønt hav og koselige viker. Duftenede sitron- og appelsintrær dukker opp som små fargeprikker på åsene.

Yrende folkeliv i kjente Sorrento Denne sjarmerende byen er en av Italias eldste byer, med buktende smågater og fargerike husfasader. Gjennom tidene har mange historiske føtter trampet på byens gater og torg. Byen ligger på et platå med en fantastisk utsikt over bukten, og byr på et rikelig tilbud av hyggelige forretninger, barer og restauranter. En del av boligene ligger like utenfor Sorrento i Pian di Sorrento og Vico Equense. Samt i Massa Lubrense og Sant Agata.

Vakre utfluktsmål Ikke glem å besøke Capri, en vidunderlig øy, kjent for sin historie, sin natur og sitt innbydende hav. På Capri kan du bl.a. besøke Axel Munthes berømte villa, San Michele, med sin vakre hage. Det går daglig båter fra fastlandet til øya, vær bare klar over at du ikke kan ta med deg bilen, men må parkere denne f.eks. i Sorrento. Ischia er en populær vulkanøy i Napolibukten. Den frodige øya har et mildt klima, fantastisk vann og en vakker natur.

Amalfikysten er betagende vakker og vel verdt et besøk.. Ta deg tid til å utforske en av Italias mest populære steder. For boliger på Amalfikysten, se separat presentasjon under Amalfikysten.

Ischia og Capri Ischia er en fjellrik vulkanøy i Napolibukten i nærheten av både Sorrento og Capri. Ischia tiltrekker seg mange turister takket være sine varme mineralkilder og vakre natur med mye frukt og sitrusfrukter. Øya er ikke stor, men har flotte strender, barer, restauranter og butikker. Øyas hovedstad heter også Ischia. Det er forbindelser til øya fra Napoli, Sorrento og Capri.

Det er enkelt å ta seg over til Capri fra Sorrento. Her kan du lett tilbringe dagen, og øya byr på gode restauranter, hyggelige uteserveringen og gode shoppingmuligheter.

Transport Transport Vi kan nå tilby transport til utvalgte hotell i Sorrento. Du kan velge mellom privat eller delt transport. Hvis du velger delt transport, kan ventetiden være på opptil 90 minutter fra du har landet. Hotellene er; Hotel Eden, Michelangelo, Esperidi, Ascot, Res. Rossana, Hotel Le due Sirene, Villaggio Verde, Zi Teresa og Hotel Villa Maria.

Turistskatt Det innføres nå turistskatt på Sorrento-halvøya. Skatten betales kontant, direkte til hotellet, og vanligvis ved utsjekking.