1 / 100

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har frittliggende privat bad med separat badekar og dusj, dype avslapningsbadekar og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og aviser (inkludert). Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Golf må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hotel Byron

Adresse

Hotel Byron

Forte dei Marmi, Italia

N 43.94954 E 10.1781

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger