1 / 69

Basur - das Schihotel am Arlberg

St. Anton , Østerrike

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt separat sitteområde og blendingsgardiner/gardiner. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Dette er enhver skigåers paradis, men det er også rekreasjonsmuligheter for de som ikke står på ski, som en badstue. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til skibakken. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Frokostbuffé er inkludert.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.

Kart over Basur - das Schihotel am Arlberg

Adresse

Basur - das Schihotel am Arlberg

Flirsch, Østerrike

N 47.148781 E 10.408478

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger