1 / 34

Hotel Tempo di Mare

Palermo, Italia

Om hotellet

Hotel Tempo di Mare ligger nær stranden i Favignana, kun en 5 minutters spasertur fra Favignana Plaza og 5 minutter til fots fra Madrice-katedralen. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,3 mi (0,5 km) unna Palazzo Florio og 0,7 mi (1,1 km) unna Ex Stabilimento Florio. Føl deg som hjemme i et av de 46 gjesterommene, som har minibar og Flatskjerm-TV. Rommet har seng med Select Comfort-madrass. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Favignana Plaza - 0,4 km
Madrice-katedralen - 0,4 km
Port of Favignana - 0,5 km
Palazzo Florio - 0,5 km
Ex Stabilimento Florio - 1 km
Cala San Nicola - 1,5 km
Museo dell'Ex-Stabilimento Florio della Tonnara - 1,7 km
Marasolo-stranden - 2 km
Scalo Cavallo - 2 km
Burrone-stranden - 2,1 km
Castello di Santa Caterina - 3,1 km
Grotta Perciata - 3,3 km
Giardini Ipogei - 3,3 km
Cala Rossa-stranden - 3,6 km
Bue Marino Cliff - 4,4 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Favignana? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 5 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over Hotel Tempo di Mare

Adresse

Hotel Tempo di Mare

Favignana, Italia

N 37.93418 E 12.33128

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger