1 / 44

Albergo Ristorante Egadi

Palermo, Italia

Om hotellet

Når du har Albergo Ristorante Egadi i Favignana som overnattingssted, bor du nær stranden og rett ved både Palazzo Florio og Favignana Plaza. Dette hotellet ligger 0,2 mi (0,2 km) unna Madrice-katedralen og 0,2 mi (0,3 km) unna Port of Favignana. Føl deg som hjemme i et av de 11 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Palazzo Florio - 0,1 km
Favignana Plaza - 0,1 km
Port of Favignana - 0,2 km
Madrice-katedralen - 0,2 km
Ex Stabilimento Florio - 0,5 km
Museo dell'Ex-Stabilimento Florio della Tonnara - 1,2 km
Marasolo-stranden - 1,5 km
Burrone-stranden - 1,8 km
Cala San Nicola - 2 km
Scalo Cavallo - 2,2 km
Castello di Santa Caterina - 2,6 km
Grotta Perciata - 3 km
Giardini Ipogei - 3,2 km
Cala Rossa-stranden - 4,2 km
Bue Marino Cliff - 4,5 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og bibliotek. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og frisørsalong. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over Albergo Ristorante Egadi

Adresse

Albergo Ristorante Egadi

Favignana, Italia

N 37.93145 E 12.32737

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger