1 / 23

Om hotellet

Dersom du velger Road Lodge East London når du skal til East London bor du i forretningsområdet og bare 5 minutter unna East London Museum og Ann Bryant Art Gallery med bil. Dette hotellet ligger 1,2 mi (1,9 km) unna The Cenotaph og 1,6 mi (2,6 km) unna Jan Smuts Stadium East London. Føl deg som hjemme i et av de 90 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Rommene har skrivebord og vannkoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

East London Museum - 0,6 km
Ann Bryant Art Gallery - 1,4 km
The Cenotaph - 2 km
Jan Smuts Stadium East London - 2,6 km
Eastern strand - 4,4 km
Nahoon strand - 6,5 km
Beacon Bay Crossing - 7,6 km
Alexander Country Club - 9,9 km
Bonza Bay strand - 10 km
Cove Rock - 17,3 km
Olivewood Private Estate & Golf Club - 31,1 km
Inkwenkwezi private villdyrreservat - 33,4 km
Emerald-dalens bryggeri - 33,5 km
Cintsa Beach - 33,6 km
Kidd's Beach - 36 km

Den foretrukne flyplassen for Road Lodge East London er East London (ELS) - 12,3 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og sykkeloppbevaring. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.
  • Pris for kontinental frokost: ca. ZAR 95 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 150 ZAR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 20.00.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.
  • Kontaktfri innsjekking er tilgjengelig.

Kart over Road Lodge East London

Adresse

Road Lodge East London

East London, Sør-Afrika

N -32.991212 E 27.893064

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger