1 / 34

Portobello Hotel

Dublin, Irland

Om hotellet

Velger du Portobello Hotel i Dublin (Dublin sentrum) som overnattingssted vil du bare ha 5 minutter å kjøre til både St. Stephen's Green og Aviva stadion. Dette hotellet ligger 2 mi (3,3 km) unna Trinity College og 2,2 mi (3,6 km) unna Guinness Storehouse. Føl deg som hjemme i et av de 27 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Iveagh Gardens - 0,6 km
National Concert Hall - 0,9 km
Fitzwilliam Square - 1,2 km
Grafton Street - 1,3 km
O'Callaghan Stephen's Green kjøpesenter - 1,3 km
Gaiety Theatre - 1,3 km
St. Stephen's Green - 1,4 km
Little Museum of Dublin - 1,4 km
Baggot Street - 1,5 km
St. Patrick's Cathedral - 1,6 km
Dame Street - 1,6 km
Leinsters hus - 1,7 km
Olympia Theatre - 1,8 km
National Museum of Ireland - Archaeology - 1,8 km
Molly Malone Statue - 1,8 km

Den foretrukne flyplassen for Portobello Hotel er Dublin flyplass (DUB) - 16,5 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Du tilbys blant annet en nattklubb og wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. Som gjest på Portobello Hotel kan du innta et måltid på Portobello Restaurant eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg. Fáilte Ireland (nasjonal turistmyndighet) gir en offisiell stjernerangering for overnattingssteder i Irland. Rangeringen av Hotel er som følger: 2 stars.
  • Pris for komplett frokost: ca. EUR 12 per person
  • Parkering mot betaling i nærheten: EUR 2.40 per time

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Portobello Hotel

Adresse

Portobello Hotel

Dublin, Irland

N 53.33026 E -6.26428

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger