1 / 98

Cozumel Hotel & Resort, Trademark Collection by Wyndham

Cozumel, Mexico

Om hotellet

Cozumel Hotel & Resort, Trademark Collection by Wyndham ligger i sentrum av Cozumel. Med et opphold her vil du ha mindre enn 15 minutter å kjøre til Mr. Sancho's Beach Club og Palacio Municipal. Dette resort-hotellet ved stranden ligger 13,7 mi (22 km) unna Ferry to Cozumel og 15,8 mi (25,5 km) unna Xplor temapark. Overnatt i et av de 180 gjesterommene, som har LED-TV. Rommene har egen balkong. Underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har kombinert dusj/badekar og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Palacio Municipal - 0,8 km
Stingray Beach - 1 km
Plaza Punta Langosta - 1,1 km
Punta Langosta molo - 1,2 km
Punta Morena - 1,2 km
Playa Caletita - 1,4 km
Villa Blanca korallrev - 1,4 km
Rafael E Melgar-statuen - 1,7 km
Museo de la Isla de Cozumel - 2 km
San Miguel kirke - 2,1 km
Hovedtorget - 2,1 km
Benito Juarez park - 2,1 km
"Benito Juarez" Municipal Market - 2,2 km
Cozumel maritime terminal - 2,3 km
Malecon San Miguel - 2,5 km

Den foretrukne flyplassen for Cozumel Hotel & Resort, Trademark Collection by Wyndham er Cozumel, Quintana Roo (CZM-Cozumel internasjonale flyplass) - 4,6 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Denne resorten tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer og ansiktsbehandlinger. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som et utendørsbasseng og et spabad. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Denne resorten tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise i en av denne resortens 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.

  • Opptil 2 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over Cozumel Hotel & Resort, Trademark Collection by Wyndham

Adresse

Cozumel Hotel & Resort, Trademark Collection by Wyndham

Cozumel, Quintana Roo, Mexico

N 20.498999 E -86.961334

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger