1 / 47

Hayfield Manor

Cork, Irland

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med designertoalettartikler og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og hurtiginnsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et innendørsbasseng, et spabad og en badstue. Dette hotellet i edwardiansk stil tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.

  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hayfield Manor

Adresse

Hayfield Manor

Cork, Irland

N 51.891545 E -8.489248

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger