1 / 88

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og henting på togstasjonen mot et tillegg. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Mens golferen i familien er ute på banen, kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som en tilhørende vingård og et helsestudio. Dette hotellet i art deco-stil har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Gjester som vil prøve lykken, kan enkelt ta seg til kasinoet ved å hoppe på overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Følgende fasiliteter er stengt på tirsdager:

  • Restaurant(er)
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Vidago Palace

Adresse

Vidago Palace

Chaves, Portugal

N 41.63274 E -7.5736

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger