1 / 87

Om hotellet

I Castellabate ligger Villaggio Silvia kun en 5 minutters kjøretur unna Basilica Pontificia Santa Maria de Gulia og Santa Maria a Mare-kirken. Dette leilighetshotellet ved stranden ligger 2,3 mi (3,6 km) unna Abate-slottet og 3,3 mi (5,3 km) unna Spiaggia delle Grotta di San Marco. Føl deg som hjemme i et av de 12 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et tekjøkken. Underholdningen på rommet er sikret med en flatskjerm-TV. Rommene har kjøleskap og rengjøring tilbys med jevne mellomrom. barneseng/babyseng (inkludert) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Basilica Pontificia Santa Maria de Gulia - 1,3 km
Santa Maria a Mare-kirken - 2,1 km
Abate-slottet - 3,6 km
Punta Tresino - 4,2 km
Spiaggia delle Grotta di San Marco - 4,8 km
Port of San Marco di Castellabate - 5,4 km
Spiaggia di Case del Conte - 9,5 km
Giambattista Vico-stiftelsen - 11,6 km
Agropoli havn - 13,3 km
Agropoli slott - 13,5 km
Baia di Trentova - 13,7 km
Spiaggia di San Francesco - 14,2 km
Punta Licosa - 14,9 km
Seliano bondegårdsferie - 19,3 km
Acciaroli store strand - 20 km

De nærmeste flyplassene er:
Salerno (QSR-Costa d'Amalfi) - 49,1 km
Napoli internasjonale flyplass (NAP) - 131,5 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Ta en tur ned til den private stranden og nyt en dag i solen, eller nyt stedets andre fasiliteter, som inkluderer et utendørsbasseng. På Villaggio Silvia kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Castellabate pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.00 per person per natt for opptil 6 netter fra 1. november til 29. februar
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 1.50 per person per natt for opptil 6 netter fra 1. mars til 31. oktober

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Villaggio Silvia

Adresse

Villaggio Silvia

Castellabate, Italia

N 40.30195 E 14.9502

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger