1 / 100

Kolin Hotel Spa & Convention Center

Ayvalik, Tyrkia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, hårføner og tøfler. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et innendørsbasseng, en innendørs tennisbane og en badstue. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og frisørsalong. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Kolin Hotel Spa & Convention Center

Adresse

Kolin Hotel Spa & Convention Center

Canakkale, Tyrkia

N 40.112707 E 26.406749

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger