1 / 24

Rainbow Lodge

Om hotellet

Dersom du velger Rainbow Lodge når du skal besøke Belfast, vil du være 17,6 mi (28,3 km) unna Dullstroom rovfugl og rehabiliteringssenter og 18,7 mi (30,1 km) unna Wild about whiskey. Denne hytta ligger 20,3 mi (32,7 km) unna Dullstroom naturreservat og 27,7 mi (44,5 km) unna baKoni Ruins. Føl deg som hjemme i et av de 7 gjesterommene, som har et tekjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Dullstroom rovfugl og rehabiliteringssenter - 28,3 km
Wild about whiskey - 30,1 km
Dullstroom naturreservat - 32,7 km
BaKoni Ruins - 44,5 km
Elands River Falls - 50,6 km

Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Denne hytta har i tillegg piknikområde og grill. På denne lodgen kan du benytte deg av romservice.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: ZAR 50.0

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kjæledyravgift: ZAR 50 per kjæledyr, per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Rainbow Lodge

Adresse

Rainbow Lodge

Belfast, Sør-Afrika

N -25.64338 E 30.1011

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger