1 / 68

All Seasons Club

Bansko, Bulgaria

Om hotellet

I Bansko ligger All Seasons Club kun en 5 minutters kjøretur unna Bansko skiområde og Vihren. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 1 mi (1,6 km) unna Velyanov’s House og 1 mi (1,6 km) unna Museum of Otets Paisii Hilendarski. Føl deg som hjemme i et av de 109 gjesterommene, som har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Velyanov’s House - 1,6 km
Bansko skiområde - 1,6 km
Museum of Otets Paisii Hilendarski - 1,7 km
Sveta Troitsa Church - 1,7 km
House Museum of Neofit Rilski - 1,7 km
SkiBansko by Traventuria - 1,7 km
Bansko Permanent Icon Exhibition - 1,8 km
Vihren - 1,8 km
Bansko Gondola Lift - 1,8 km
Paisii Hilendarski Historical Center - 1,8 km
House Museum of Nikola Vaptsarov - 2 km
Holy Trinity Church - 2 km
Chapel of the Holy Virgin - 2 km
Dobrinishte skiområde - 8,3 km
Ski Bansko - 8,4 km

Den foretrukne flyplassen for All Seasons Club er Sofia (SOF) - 182,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Bansko? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 11 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Etter en dag i skibakken kan du nyte fasiliteter som et innendørsbasseng og et dampbad. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og tur-/billettassistanse. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til skibakken. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokost tilbys mot et tillegg.
  • Pris for frokost: ca. EUR 3 per person
  • Avgift for ekstraseng: 15.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over All Seasons Club

Adresse

All Seasons Club

Bansko, Bulgaria

N 41.82539 E 23.49237

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger