1 / 100

Oakwood Residence Sukhumvit 24 Bangkok

Bangkok, Thailand

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Oakwood Residence Sukhumvit 24 Bangkok

Adresse

Oakwood Residence Sukhumvit 24 Bangkok

Bangkok, Thailand

N 13.728013 E 100.569277

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger