Søk og bestill reise

search
Bangkok
» Våre reisemål » Thailand » Storby » Bangkok

Bangkok i Thailand

Bangkok – inngangsporten til Thailand.

Bangkok i Thailand

Bangkok er en stor, støyende, varm og fuktig by. Det er også en herlig og levende by med mange mennesker, spennende dufter, utrolige kulturskatter, forførisk bra shopping og ett pulserende kveldsliv.

Enten det er ditt første besøk eller du har vært her før, det er alltid noe nytt å oppdage. En stopp i Bangkok er ideelt som utgangspunkt for reisen din i Thailand. Her kan du i løpet av få dager akklimatisere deg, komme deg inn i døgnrytmen og få ditt første inntrykk av landet. Det bor omtrent seks til ti millioner mennesker i Bangkok, trafikken er livlig og tempoet er høyere enn på turiststedene ved sjøen. Det er enkelt og billig å ta seg rundt i byen til tross for størrelsen. Det offentlige transportnettverket er godt utviklet og det er drosjer i massevis. For de vågale er det alltid en tuk-tuk, trehjulingen som kjører på to hjul av tre gjennom svingene. Ikke nøl med å prøve byens utvalg av forskjellige retter for å sette i gang smaksløkene. Som alle store byer, har også Bangkok et godt utvalg av både autentiske thailandske og internasjonale restauranter og barer.

Alle våre utvalgte hoteller ligger sentralt, nær shopping og med god offentlig transport rundt hjørnet. De ligger ca. 35–60 minutter fra flyplassen (noe lengre tid i rushtiden). Du har selvfølgelig valgfri ankomstdag med Sembo og du velger selv hvor mange dager du ønsker å bli i Bangkok.

Bangkok er en utrolig vakker by som gir mersmak og etser seg inn i hukommelsen din for all fremtid. Åpne sinnet, nyt og sug til deg alt hva byen har å by på – velkommen til Bangkok.