1 / 41

Vulkanlandhotel Legenstein

Wien, Østerrike

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys henting på togstasjonen mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørsbasseng, et innendørsbasseng og en utendørs tennisbane. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og peis i lobbyen. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Vulkanlandhotel Legenstein

Adresse

Vulkanlandhotel Legenstein

Bairisch Kölldorf, Østerrike

N 46.87225 E 15.92732

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger