1 / 26

Pousada Tropical Araçatiba

Om hotellet

Hvis du velger Pousada Tropical Araçatiba som ditt overnattingssted når du skal besøke Angra dos Reis, bor du nær stranden og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Caieira Island og Japuíba General Hospital. Denne pousadaen ligger 6,3 mi (10,2 km) unna Praia Grande og 2,1 mi (3,3 km) unna Enseada-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 15 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har takvifte og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Enseada-stranden - 1,1 km
Caieira Island - 1,4 km
Japuíba General Hospital - 2,2 km
Enseada do Retiro - 2,7 km
Jair Carneiro Toscano de Brito stadion - 3,6 km
Marina Ribeira - 3,7 km
Marina Piratas - 4,3 km
Piratas kjøpesenter - 4,6 km
Anil strand - 4,8 km
Casa de Cultura Poeta Brasil dos Reis (Kulturhuset for brasilianske poeter) - 6,3 km
Santa Luzia-kirken - 6,3 km
Sao Bernardino de Sena kloster - 6,3 km
Cais Turistico de Santa Luzia - 6,4 km
Nossa Senhora da Conceicao-kirken - 6,4 km
Nossa Senhora da Lapa e Boa Morte kirke (museum for religiøs kunst) - 6,6 km

Den foretrukne flyplassen for Pousada Tropical Araçatiba er Rio de Janeiro internasjonale flyplass (GIG) - 153,6 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og begrenset parkering er tilgjengelig i nærheten. Du tilbys blant annet et sesongbasert utendørsbasseng og TV i fellesområdet og tur-/billettassistanse. Du kan spise lunsj eller middag i denne pousadaens restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 09.30.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum i kontanter: 100.0 BRL per natt
  • Depositum i kontanter under springbreak: 100.0 BRL per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 300 BRL (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Foreldre eller foresatte som reiser med et barn under 18, må vise frem barnets fødselsattest og ID med bilde (for eksempel et pass) ved innsjekking. Ved internasjonale reiser til Brasil: Hvis bare én av foreldrene reiser med barnet, må vedkommende i tillegg til barnets fødselsattest og ID med bilde vise frem et attestert reisesamtykke signert av den andre av foreldrene og en notar. Kan eller vil ikke den andre av foreldrene eller den foresatte gi et slikt samtykke, må det vises frem en tillatelse fra en rettslig instans. Besøkende som planlegger å reise til Brasil med barn, bør kontakte et brasiliansk konsulat før reisen for mer informasjon.
  • Ett barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Pousada Tropical Araçatiba

Adresse

Pousada Tropical Araçatiba

Angra dos Reis, Brasil

N -22.97986 E -44.30889

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger