1 / 69

Bjørnfjell Mountain Lodge

Alta, Norge

Om hotellet

Velger du Bjørnfjell Mountain Lodge når du skal overnatte i Alta, vil du være 0,1 mi (0,1 km) unna SarvesAlta Alpinsenter og 12,5 mi (20,1 km) unna Nordlyskatedralen. Denne hytta med skimuligheter ligger 13,2 mi (21,3 km) unna Alta kirke og 14,9 mi (24 km) unna Helleristningene i Alta. Føl deg som hjemme i et av de 20 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj, hårføner, og tøfler. Rommene har strykejern/-brett og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys etter avtale. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

SarvesAlta Alpinsenter - 0,1 km
Elvebakken Church - 15,2 km
Boazo Sami Siida - 17,3 km
Nordlyskatedralen - 20,1 km
Alta Tourist Information - 20,4 km
Alta kirke - 21,3 km
Helleristningene i Alta - 24 km
Alta museum - 24,1 km
Kafjord Church - 36,1 km
Talvik Church - 48,4 km

Den foretrukne flyplassen for Bjørnfjell Mountain Lodge er Alta (ALF) - 16,8 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Denne hytta tilbyr gjestene ski-in/ski-out, og både et spabad og en badstue. Denne hytta tilbyr også wi-fi (inkludert), piknikområde og grill. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av denne hyttas romservice. Frokostbuffé serveres fra kl. 08.00 til kl. 10.00 på hverdagene og fra kl. 08.00 til kl. 10.30 i helgene, mot et tillegg.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 300 NOK (én vei)
  • Avgift for flyplasstransport per barn: 300 NOK (én vei), (opptil 12 år)
  • Kjæledyravgift: NOK 500 per overnattingsenhet, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Bjørnfjell Mountain Lodge

Adresse

Bjørnfjell Mountain Lodge

Alta, Norge

N 70.03495 E 23.53647

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger