Våre reisemål » Spania » Costa del Sol
Costa del Sol

Costa del Sol

Der Middelhavet begynner

Søk og bestill reise

search

Costa del Sol

En ferie på Costa del Sol gir mange uforglemmelige minner og du får sikkert lyst til å komme

tilbake så snart som mulig. Hit reiser du for å sole og bade, for å spille golf på noen av Europas fineste baner, eller for å nyte maten, landskapet og den interessante kulturen.

En spennende historie

Landskapet Andalucía strekker seg langs den spanske sørkysten fra Almería i øst til Huelva nær grensa til Portugal i vest. Her venter kulturelle og historiske minnesmerker som det mauriske slottet Alhambra, katedralen Cordoba og den gamle byen Ronda med de merkelige bygningene. Mange velger å kombinere badeferien på Costa del Sol med noen dager i flotte Sevilla som ligger bare 20 mil unna.

Stort og smått, enkelt og flott

De enkle, hvitkalkede husene står tett i tett langs krokete små gater i de andalusiske fjellandsbyene. Nede ved kysten ligger små fiskelandsbyer side om side med fasjonable badebyer fulle av luksuriøse yachter. Både kafeer, restauranter og klubber ligger tett og kystens besøkere har et interessant mangfold å velge blant. Fra enkle leiligheter til overveldende luksushotell. Fra små, enkle men fortreffelige tapasbarer til anerkjente stjernerestauranter.

En aktiv ferie

Området har ca 50 golfbaner. Det spilles golf året rundt og du bor aldri særlig langt unna en bane. Flere av hotellene er behjelpelige med å bestille starttid og visse har avtaler om greenfee-rabatter.

Les mer

Skjul

Vis kart