Søk og bestill reise

search
 1. Nær Lilleputthammer
  Land
  Norge
  Region
  Sommer- og Skiferie i fjellen
  Sted
  Hafjell

  Beskrivelse av hotell: Scandic Hafjell i Hafjell

  Scandic Hafjell i Hafjell ligger flott til nær skiheisene kun 5 minutter til fots fra både Lilleputthammer og Hafjell Alpinsenter. Dette hotellet med hele 4 stjerner er kun 1,5 mi (2,4 km) unna Hunderfossen familiepark og 1,9 mi (3,1 km) unna Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane. Føl deg som hjemme i et av de 210 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rengjøring tilbys daglig, og både barneseng/babyseng (inkludert) og ekstrasenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

  Gondolen - 0,3 km
  Lilleputthammer - 0,3 km
  Hafjell Alpinsenter - 0,4 km
  Hafjellheis 1 - 1,2 km
  Hafjell Golf - 1,3 km
  Norwegian Road Museum - 2,5 km
  Hunderfossen familiepark - 2,6 km
  Hafjellheis 2 - 3,1 km
  Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane - 3,3 km
  Barnas Gård - 3,5 km
  Hafjellheis 3 - 4,5 km
  Kvitfjell Alpine Facility - 9 km
  Aulestad - 9 km
  Norwegian Museum of Road History - 9 km
  Jorekstad Waterpark - 13,7 km

  Den foretrukne flyplassen for Scandic Hafjell er Gardermoen flyplass (OSL) - 160,8 km

  Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr 6 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et helsestudio og et innendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), skioppbevaring og gavebutikk/kiosk. Inkludert frokostbuffé serveres fra kl. 07.00 til kl. 10.00 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 10.30 i helgene. De følgende fasilitetene eller tjenestene vil være utilgjengelig fra 15. oktober 2023 til 30. november 2023 (datoene kan endres):
  • Svømmebasseng
  Overnattingsstedet vil være under oppussing fra 21. august 2023 til 17. desember 2023 (sluttdatoen kan bli endret). Dette påvirker følgende områder:
  • Heis
  I løpet av renoveringsarbeidet vil dette hotellet gjøre sitt beste for å redusere støy og forstyrrelser.
  • Kjæledyravgift: NOK 200 per kjæledyr, per opphold
  • Avgift for ekstraseng: 250.0 NOK per natt

  Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 4 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C.
  • Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; det er beskyttelsesglass mellom de ansatte og gjestene i hovedområdene; gjestene får håndsprit.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Mat i individuell innpakning er tilgjengelig til frokost.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

  Adresse

  Hundervegen 1 2636 Øyer GPS: N 61.242 E 10.438

  Fakta

  Land Norge
  Region Sommer- og Skiferie i fjellen
  Sted Hafjell