1 / 80

Villa Avantgarde B&B

Mlini, Kroatia

Om hotellet

Med et opphold på Villa Avantgarde B&B i Zupa dubrovacka bor du ved sjøen, mindre enn 15 minutter til fots fra både Srebreno strand og Mlini-stranden. Dette gjestehuset ligger 6,3 mi (10,1 km) unna Dubrovnik katedral og 6,9 mi (11,1 km) unna Gruz havn. Føl deg som hjemme i et av de 20 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Srebreno strand - 0,4 km
Mlini-stranden - 1,2 km
Mt. Srd - 9,1 km
Museet for hjemlandskrigen - 9,1 km
Boninovo kirkegård - 9,5 km
Mercante - 9,7 km
Dubrovnik kabelbane - 9,8 km
Orlandos søyle - 9,8 km
Rector-palasset - 9,8 km
St. Blaise kirke - 9,8 km
Klokketårn - 9,8 km
War Photo Limited - 9,9 km
Stradun - 9,9 km
Bebudelseskirken - 9,9 km
St. Ignatius kirke - 10 km

De nærmeste flyplassene er:
Dubrovnik (DBV) - 11,1 km
Tivat (TIV) - 61,3 km

Foretrukket flyplass for Villa Avantgarde B&B er Dubrovnik (DBV).

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette gjestehuset i art deco-stil har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Stedet har en bar/lounge, en bassengbar og 6 strandbarer hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 25 EUR (én vei)
  • Avgift for ekstraseng: 20.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Villa Avantgarde B&B

Adresse

Villa Avantgarde B&B

Zupa dubrovacka, Kroatia

N 42.625268 E 18.195468

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger