1 / 25

Tianmen Yeyu Hotel

Vancouver, Canada

Om hotellet

Velger du Tianmen Yeyu Hotel i Zhangjiajie (Yongding) som overnattingssted, vil du ha mindre enn 10 minutter å kjøre til Zhangjiajie nasjonale skogpark og Den store porten ved Tianmen-fjellet. Dette hotellet ligger 3,8 mi (6,2 km) unna Bailong-heisen og 5,7 mi (9,2 km) unna Puguang Temple. Føl deg som hjemme i et av de 30 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Puguang Temple - 4,3 km
Zhangjiajie nasjonale skogpark - 4,7 km
Den store porten ved Tianmen-fjellet - 6,2 km
Bailong-heisen - 6,2 km
Tianmen-fjellet kabelbane - 11,3 km
Yuhuangdong Grotto - 13,8 km
Tianmen-fjellet - 17,3 km
Tianmen Mountain of Zhangjiajie - 18,3 km
Wǔlíngyuán - 19,9 km
Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area - 25,5 km
Five Archs Bridge - 26,3 km
Huanglong-hulen - 31,1 km
Chabei Spring - 34,2 km
Zhangshuta Site - 40,9 km
Wulingyuan naturreservat - 46,6 km

Nærmeste store flyplass er Zhangjiajie (DYG) - 9,7 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice. Av hensyn til våre kunder tilbyr vi en rangering basert på vårt eget rangeringssystem.
  • Pris for selvbetjent parkering: 20 CNY per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Tianmen Yeyu Hotel

Adresse

Tianmen Yeyu Hotel

Zhangjiajie, Kina

N 29.106245 E 110.484561

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger