1 / 88

Wellness Hotel Alpenhof

Zermatt, Sveits

Om hotellet

Velger du Wellness Hotel Alpenhof som ditt overnattingssted vil du bo sentralt i Zermatt, få meter fra Zermatt-Matterhorn skiparadis og Zermatt–Sunnegga kabelbane. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,1 mi (0,1 km) unna Zermatt-Furi Gondola og 0,1 mi (0,1 km) unna Zermatt - Furi. Føl deg som hjemme i et av de 61 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med minibar (med noen artikler inkludert) og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med designertoalettartikler og hårføner. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Zermatt-Matterhorn skiparadis - 0,1 km
Zermatt–Sunnegga kabelbane - 0,2 km
Zermatt Visitor Center - 0,5 km
St. Mauritius-kirken - 0,6 km
Zermatt - Furi - 0,6 km
Furi Ski Area - 0,6 km
Furi - Riffelberg - 0,6 km
Matterhorn Museum - 0,7 km
Fjellklatrernes kirkegård - 0,7 km
Zermatt-Furi Gondola - 1,3 km
Forest Fun Park - 1,6 km
Sunnegga skiområde - 1,9 km
Sunnegga Paradise - Blauherd taubane - 2,2 km
Blauherd-Rothorn Paradise taubane - 3,4 km
Riffelberg Express Gondola - 3,5 km

Nærmeste store flyplass er Sion (SIR) - 78,2 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjester har tilgang til henting på togstasjonen uten ekstra kostnad. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet tilbyr gjestene ski-in/ski-out, og både et innendørsbasseng og et spabad. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og skioppbevaring. Smak på internasjonale retter på Restaurant Alpenhof, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30. Hotelstars Union står bak den offisielle stjernerangeringen av overnattingsstedene i Sveits. Dette overnattingsstedet er rangert med 4 stars, vist som 4-stjerners på denne siden.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: CHF 4.00 per person, per natt for voksne, CHF 2.00, per natt for gjester som er mellom 9–16 år. Avgiften gjelder ikke barn under 9 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kjæledyravgift: CHF 20 per kjæledyr, per natt
  • Avgift for ekstraseng: 60.0 CHF per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 8 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.

Kart over Wellness Hotel Alpenhof

Adresse

Wellness Hotel Alpenhof

Zermatt, Sveits

N 46.02339 E 7.75142

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger