1 / 39

Om hotellet

Når du har Hotel Holiday i Zermatt som overnattingssted, bor du i gamlebyen, rett rundt hjørnet for Zermatt-Matterhorn skiparadis og 5 minutters gange unna Zermatt–Sunnegga kabelbane. Dette hotellet ligger 0,1 mi (0,1 km) unna Zermatt-Furi Gondola og 0,1 mi (0,1 km) unna Zermatt Visitor Center. Føl deg som hjemme i et av de 36 gjesterommene, som har minibar og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Zermatt-Matterhorn skiparadis - 0,1 km
Zermatt–Sunnegga kabelbane - 0,4 km
Zermatt Visitor Center - 0,6 km
St. Mauritius-kirken - 0,8 km
Matterhorn Museum - 0,8 km
Fjellklatrernes kirkegård - 0,8 km
Zermatt - Furi - 0,9 km
Furi Ski Area - 0,9 km
Furi - Riffelberg - 0,9 km
Zermatt-Furi Gondola - 1,4 km
Sunnegga skiområde - 1,5 km
Forest Fun Park - 1,7 km
Sunnegga Paradise - Blauherd taubane - 2,4 km
Blauherd-Rothorn Paradise taubane - 3,6 km
Matterhorn Express II taubane - 3,8 km

De nærmeste flyplassene er:
Sion (SIR) - 80,7 km
Genève internasjonale lufthavn (GVA) - 234,1 km

Foretrukket flyplass for Hotel Holiday er Genève internasjonale lufthavn (GVA).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys henting på togstasjonen mot et tillegg. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Dette hotellet har i tillegg skioppbevaring og peis i lobbyen. Som gjest på Hotel Holiday kan du spise et bedre måltid på La Caleche. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Sveits. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 3 stars. Overnattingsstedet er stengt mellom 15. april og 15. juni.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: CHF 4.00 per person, per natt for voksne, CHF 2.00, per natt for gjester som er mellom 9–16 år. Avgiften gjelder ikke barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Depositum for kjæledyr: 12 CHF per natt
  • Kjæledyravgift: CHF 12 per kjæledyr, per dag
  • Avgift for ekstraseng: 40.0 CHF per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 8 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Hotel Holiday

Adresse

Hotel Holiday

Zermatt, Sveits

N 46.02354 E 7.75396

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger