1 / 76

The Loop Hotel

Zagreb, Kroatia

Om hotellet

I Zagreb ligger The Loop Hotel kun en 5 minutters kjøretur unna Branimir Centar og Mestrovic-paviljongen. Dette hotellet med spa ligger 1,8 mi (3 km) unna Vatroslav Lisinski konserthus og 1,9 mi (3,1 km) unna Miroslav Kraljevic galleri. Føl deg som hjemme i et av de 33 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bundek innsjø - 1,7 km
Branimir Centar - 2,2 km
Plassen over ofrene for fascismen - 2,3 km
Vatroslav Lisinski konserthus - 2,3 km
Mestrovic-paviljongen - 2,3 km
POGON - Zagreb Center for Independent Culture and Youth - 2,4 km
Nasjonal- og universitetsbiblioteket i Zagreb - 2,4 km
Miroslav Kraljevic galleri - 2,4 km
Nama - 2,7 km
King Tomislav-plassen - 2,8 km
Kunstpaviljong - 2,8 km
Zrinjevac - 2,9 km
Strossmayer Square - 2,9 km
Strossmayer-galleriet for de gamle mestere - 3 km
Croatian Academy of Sciences and Arts - 3 km

Den foretrukne flyplassen for The Loop Hotel er Zagreb (ZAG) - 14 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 1.59 per person, per natt for voksne, EUR 0.80, per natt for gjester som er mellom 12–17 år. Avgiften gjelder ikke barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Ett barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over The Loop Hotel

Adresse

The Loop Hotel

Zagreb, Kroatia

N 45.79506 E 16.00267

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger