1 / 43

Hotel Emporio Zacatecas

Zacatecas, Mexico

Om hotellet

Hotel Emporio Zacatecas ligger i hjertet av Zacatecas, like ved både Historisk senter og Hidalgo aveny. Dette hotellet ligger 0,4 mi (0,6 km) unna Santo Domingo-katedralen og 0,4 mi (0,6 km) unna Santo Domingo Plaza. Føl deg som hjemme i et av de 113 gjesterommene, som har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Historisk senter - 0,1 km
Hidalgo aveny - 0,1 km
Plaza de Armas - 0,1 km
Regjeringspalasset - 0,1 km
Mala Noche-palasset - 0,1 km
Gonzalez Ortega-markedet - 0,1 km
Zacatecas katedral - 0,1 km
Santo Domingo-katedralen - 0,2 km
Santo Domingo Plaza - 0,2 km
Fernando Calderon teater - 0,2 km
Pedro Coronel museum - 0,2 km
San Agustin-tempelet - 0,4 km
Zacatecas taubane - 0,5 km
Palacio de la Mala Noche - 0,5 km
Arroyo de la Plata-markedet - 0,5 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Emporio Zacatecas er Zacatecas, Zacatecas (ZCL-General Leobardo C. Ruiz internasjonale flyplass) - 25,6 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og hurtiginnsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og tur-/billettassistanse. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Condimento, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. MXN 290 for voksne og MXN 200 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering: 50 MXN per natt
  • Avgift for betjent parkering: 50 MXN per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Emporio Zacatecas

Adresse

Hotel Emporio Zacatecas

Zacatecas, Zacatecas, Zacatecas, Mexico

N 22.776386 E -102.572251

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger