1 / 100

Radisson Hotel York

York, Storbritannien

Om hotellet

Radisson Hotel York ligger sentralt i York. Hvis du bor her, vil du ha 5 minutter å gå til York City Walls og 5 minutter å gå til Jorvik Viking Centre (opplevelsessenter). Dette hotellet med miljøsertifisering ligger 0,4 mi (0,6 km) unna Shambles og 0,4 mi (0,7 km) unna York Minster. Overnatt i et av de 200 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe med plass til bærbar PC og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Yorvik Brass Rubbing Centre - 0,4 km
The Bars - 0,4 km
York Grand Opera House - 0,4 km
York Dungeon - 0,4 km
York City Walls - 0,4 km
Parish Church of All Saints' Pavement - 0,4 km
Yorkshire Museum Gardens - 0,4 km
Coppergate kjøpesenter - 0,4 km
Jorvik Viking Centre (opplevelsessenter) - 0,4 km
Fairfax House (herskapshus) - 0,5 km
York Army Museum - 0,5 km
York Central Library - 0,5 km
York Christmas Market - 0,5 km
Micklegate Bar - 0,5 km
York Guildhall - 0,6 km

Den foretrukne flyplassen for Radisson Hotel York er Leeds (LBA-Leeds Bradford) - 49,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i York? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 329 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet tilbyr også bankettsal og sykkelparkering. Smak på internasjonale retter på The Paddle Room, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Ferdiglaget frokost tilbys i ukedagene fra kl. 06.30 til kl. 09.30 mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. GBP 17.95 per person
  • Pris for selvbetjent parkering: 18 GBP per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Radisson Hotel York

Adresse

Radisson Hotel York

York, England, Storbritannia

N 53.958252 E -1.085503

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger