1 / 53

Delta Hotels by Marriott York

York, Storbritannien

Om hotellet

I York (Dringhouses) ligger Delta Hotels by Marriott York mindre enn en 5 minutters spasertur fra Goddards Garden og en 5 minutters kjøretur fra Bar Convent museum. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 1,1 mi (1,8 km) unna York Racecourse og 1,6 mi (2,6 km) unna West Bank park. Overnatt i et av de 151 gjesterommene, som har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Goddards Garden - 0,3 km
West Bank park - 1,6 km
York Racecourse - 1,6 km
Bar Convent museum - 1,8 km
Micklegate Bar - 1,9 km
Holgate vindmølle - 2,1 km
Rowntree park - 2,3 km
Yorvik Brass Rubbing Centre - 2,5 km
York Cold War Bunker - 2,5 km
The Bars - 2,6 km
York Grand Opera House - 2,7 km
York Dungeon - 2,7 km
Coppergate kjøpesenter - 2,7 km
York City Walls - 2,7 km
York Central Library - 2,7 km

Den foretrukne flyplassen for Delta Hotels by Marriott York er Leeds (LBA-Leeds Bradford) - 52,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i York? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 418 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 11 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et helsestudio, et innendørsbasseng og et spabad. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Smak på britiske retter på Cast Iron Bar & Grill, en restaurant hvor du kan ta et glass i en bar/lounge med utsikt over hagen og til og med spise utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. GBP 18.50 for voksne og GBP 9.75 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering: 7.00 GBP per dag
  • Avgift for ekstraseng: 15.0 GBP per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Delta Hotels by Marriott York

Adresse

Delta Hotels by Marriott York

York, England, Storbritannia

N 53.941696 E -1.104657

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger