1 / 100

Om hotellet

Dersom du velger Principal York som overnattingssted, vil du bo sentralt i York mindre enn 10 minutter til fots fra York National Railway Museum og York Minster. Dette hotellet ligger 0,6 mi (1 km) unna York Dungeon og 0,8 mi (1,2 km) unna Jorvik Viking Centre (opplevelsessenter). Føl deg som hjemme i et av de 155 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bar Convent museum - 0,4 km
Micklegate Bar - 0,4 km
Yorkshire Museum Gardens - 0,5 km
York Central Library - 0,6 km
St Mary's Lodge - 0,6 km
York National Railway Museum - 0,6 km
Nasjonalt jernbanemuseum - 0,7 km
Hospitium - 0,7 km
York Guildhall - 0,7 km
Yorkshire Museum - 0,7 km
York Mansion House - 0,7 km
St. Helens kirke - 0,7 km
York Theatre Royal - 0,7 km
Stonegate - 0,7 km
St. Mary's Abbey - 0,7 km

Den foretrukne flyplassen for Principal York er Leeds (LBA-Leeds Bradford) - 48,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et helsestudio, et innendørsbasseng og et spabad. Dette hotellet i viktoriansk stil har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Refectory, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Engelsk frokost tilbys daglig mot et tillegg. De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 23. desember til 26. desember:
  • Spisested(er)
  • Pris for engelsk frokost: ca. GBP 19.95 per person
  • Pris for selvbetjent parkering utendørs: 19.00 GBP per dag
  • Kjæledyravgift: GBP 30 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Principal York

Adresse

Principal York

York, England, Storbritannia

N 53.958431 E -1.092183

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger