1 / 38

Om hotellet

Hostel 9 ligger i hjertet av Yangon med Sentrale forretningsdistrikt like rundt hjørnet og 11 minutters gange fra Myanmar handels- og industrikammer. Dette vandrerhjemmet ligger 0,8 mi (1,2 km) unna Yangon Street Food Night Market og 0,8 mi (1,3 km) unna City Mall St. John. Føl deg som hjemme i et av de 16 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rengjøring tilbys daglig, og ekstrasenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sentrale forretningsdistrikt - 0,1 km
Myanmar handels- og industrikammer - 0,9 km
Yangon Street Food Night Market - 1,1 km
City Mall St. John - 1,1 km
Yangon General Hospital - 1,2 km
Musmeah Yeshua-synagogen - 1,4 km
Yangon nasjonalteater - 1,4 km
Junction City - 1,7 km
Nasjonalmuseet i Myanmar - 1,8 km
Maha Bandula Park - 2 km
Bogyoke-markedet - 2 km
Prime Hill Business Square - 2 km
Sule pagode - 2 km
Yangon rådhus - 2 km
Mahabandoola Garden - 2,1 km

Nærmeste store flyplass er Yangon (RGN-Yangon internasjonale flyplass) - 16,3 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Som gjest på Hostel 9 kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. USD 2 per person
  • Avgift for ekstraseng: 8.49 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Hostel 9

Adresse

Hostel 9

Yangon, Myanmar

N 16.776181 E 96.142742

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger