1 / 57

Whitford House Hotel

Wexford, Irland

Om hotellet

Velger du Whitford House Hotel som overnattingssted i Wexford, vil du være mindre enn en 15 minutters kjøretur unna Rosslare Europort (havneområde) og Irish National Heritage Park (museum). Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 2,1 mi (3,4 km) unna Franciscan Friary og 2,3 mi (3,7 km) unna Wexford operahus. Føl deg som hjemme i et av de 36 gjesterommene, som er individuelt dekorert. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Franciscan Friary - 3,5 km
Wexford operahus - 3,6 km
Wexford allmennsykehus - 3,6 km
St Iberius' Church - 3,6 km
Irish National Heritage Park (museum) - 3,7 km
Westgate Tower (tårn) - 3,9 km
Selskar Abbey (kloster) - 3,9 km
Glengary Links - 4,2 km
Irish Agricultural Museum (museum) - 4,8 km
Wexford Wildfowl Reserve (fuglereservat) - 9,8 km
Rosslare golfklubb - 16,2 km
Rosslare Beach (strand) - 18,4 km
Curracloe Beach - 18,5 km
Rosslare Europort (havneområde) - 19,6 km
Delta Force Paintball - 20,3 km

Den foretrukne flyplassen for Whitford House Hotel er Waterford (WAT) - 72,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr 2 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et helsestudio, et innendørsbasseng og et spabad. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og frisørsalong. Smak på lokale retter på Seasons Restaurant, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg. Fáilte Ireland (nasjonal turistmyndighet) gir en offisiell stjernerangering for overnattingssteder i Irland. Rangeringen av Hotel er som følger: 4 stars.
  • Pris for komplett frokost: ca. EUR 15.75 for voksne og EUR 9.95 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 06.30 og kl. 21.30.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Whitford House Hotel

Adresse

Whitford House Hotel

Wexford, Irland

N 52.32385 E -6.50086

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger