1 / 35

Extended Stay America Suites Des Moines West Des Moines

Des Moises - IA, USA

Om hotellet

Når du har Extended Stay America Suites Des Moines West Des Moines i West Des Moines som overnattingssted, bor du i forretningsområdet, kun 10 minutter å kjøre fra Drake-universitetet og Jordan Creek Town Center. Dette hotellet ligger 6,8 mi (11 km) unna Wells Fargo Arena og 10,7 mi (17,3 km) unna Iowa stats messeområde. Føl deg som hjemme i et av de 86 gjesterommene, som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Underholdningen er sikret med en LCD-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommet har telefon, samt skrivebord og mikrobølgeovn. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Valley West Mall - 1 km
Greenbelt Trail - 2,9 km
Clive Aquatic Center - 3,9 km
Buccaneer Arena - 4 km
Val Air Ballroom - 4,3 km
Mercy Medical Center West Lakes - 4,9 km
Jordan House - 4,9 km
Valley Junction - 4,9 km
UnityPoint Health - Methodist West Hospital - 5 km
Living History Farms (gårder som viser levende historie) - 4,9 km
Waveland Municipal Golf Course - 5,1 km
Valley Stadium - 5,6 km
Raccoon River Park - 6,6 km
Des Moines Community Playhouse - 6,6 km
Walnut Woods State Park - 6,6 km

Den foretrukne flyplassen for Extended Stay America Suites Des Moines West Des Moines er Des Moines internasjonale flyplass (DSM) - 16,6 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Planlegger du en event i West Des Moines? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 29 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et døgnåpent treningssenter og wi-fi (inkludert) og piknikområde. Dette hotellet har i tillegg grill, treningssenter i nærheten (inkludert) og salgsautomat. Frokost på farten er inkludert og serveres daglig.
  • Kjæledyravgift: USD 25.00 per kjæledyr, per natt (maks. USD 150 per opphold)
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Rengjøring er tilgjengelig mot en avgift

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 17 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Extended Stay America Suites Des Moines West Des Moines

Adresse

Extended Stay America Suites Des Moines West Des Moines

West Des Moines, Iowa, De forente stater

N 41.596546 E -93.741196

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger