1 / 49

Comfort Inn & Suites West Des Moines

Des Moises - IA, USA

Om hotellet

I West Des Moines ligger Comfort Inn & Suites West Des Moines kun en 3 minutters kjøretur unna Jordan Creek Town Center og 7 minutter unna Living History Farms (gårder som viser levende historie). Dette hotellet ligger 8,4 mi (13,6 km) unna Des Moines kunstsenter og 8,6 mi (13,8 km) unna Salisbury House. Føl deg som hjemme i et av de 82 gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Rommene har en flatskjerm-TV med Premium-kanaler, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, hårføner og tannbørste og tannkrem (på forespørsel). Rommet har skrivebord og aviser (inkludert), samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

UnityPoint Health - Methodist West Hospital - 1,7 km
Mercy Medical Center West Lakes - 1,9 km
Jordan Creek Town Center - 2,7 km
Clive Aquatic Center - 4,8 km
Huston Cemetery - 6 km
Living History Farms (gårder som viser levende historie) - 6 km
West Glen sentrum - 6,3 km
Valley West Mall - 6,6 km
Pump It Up - 6,7 km
Greenbelt Trail - 7,3 km
MercyOne Mills Civic Express Care - 7,8 km
Valley Stadium - 8,2 km
Buccaneer Arena - 9,9 km
Val Air Ballroom - 10,5 km
Jordan House - 10,7 km

Den foretrukne flyplassen for Comfort Inn & Suites West Des Moines er Des Moines internasjonale flyplass (DSM) - 24,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i West Des Moines? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 82 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Som gjest på Comfort Inn & Suites West Des Moines kan du få deg en matbit i dagligvarebutikken/storkiosken. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00.
  • Døgnåpent svømmebasseng
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Comfort Inn & Suites West Des Moines

Adresse

Comfort Inn & Suites West Des Moines

West Des Moines, Iowa, De forente stater

N 41.59523 E -93.808495

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger