1 / 34

New Bay View Villa

Weligama, Sri Lanka

Om hotellet

Velger du New Bay View Villa i Weligama som overnattingssted, bor du på stranden, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Mirissa strand og Kushtarajagala-statuen. Dette hotellet ved stranden ligger 0,5 mi (0,8 km) unna Turtle Bay-stranden og 2,2 mi (3,5 km) unna Midigama Left Surf Break. Føl deg som hjemme i et av de 9 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Turtle Bay-stranden - 0,8 km
Kushtarajagala-statuen - 1,8 km
Midigama-stranden - 3,6 km
Midigama Left Surf Break - 3,6 km
Weligama-stranden - 4,4 km
Mirissa fiskerhavn - 8 km
Mirissa strand - 8 km
Secret Beach - 8,5 km
Kabalana-stranden - 9,1 km
Coconut Tree Hill Viewpoint - 9,4 km
Styltefisker - 11,1 km
Koggalasjøen - 11,3 km
Kathaluwa gamle tempel - 11,3 km
Koggala-stranden - 11,4 km
Martin Wickramsinghe folkemuseum - 12,1 km

Nærmeste store flyplass er Colombo (CMB-Bandaranaike internasjonale flyplass) - 172,3 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en takterrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og tur-/billettassistanse. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Som en ekstraservice tilbys inkludert frokost daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 100.00 USD (tur-retur)
  • Avgift for betjent parkering: 5.00 USD per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over New Bay View Villa

Adresse

New Bay View Villa

Weligama, Sri Lanka

N 5.956788 E 80.417705

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger