1 / 13

The Iris Boutique Hotel

Om hotellet

Velger du The Iris Boutique Hotel som overnattingssted i Walvis Bay, vil du ha mindre enn 5 minutter å kjøre til både Rhinsk misjonskirke og Walvis Bay havn. Dette hotellet ligger 2,1 mi (3,4 km) unna Walvis Bay Museum og 2,3 mi (3,7 km) unna Bird Island. Føl deg som hjemme i et av de 12 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og blendingsgardiner/gardiner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rhinsk misjonskirke - 2 km
Walvis Bay havn - 2,6 km
Walvis Bay Museum - 3,8 km
Bird Island - 4,1 km
Salt Works - 4,1 km
Railway - 4,1 km
Bird Paradise - 5,6 km
Lagoon - 7,5 km
Namib-Naukluft nasjonalpark - 21,5 km
Hohenzollernhaus - 37,7 km
Hohenzollern Building - 37,7 km
Alte Kaserne - 37,7 km
Nasjonalmarint akvarium - 37,8 km
Old German School - 37,8 km
Deutsche-Afrika Bank Building - 37,9 km

Nærmeste store flyplass er Walvis Bay (WVB) - 19,6 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og kaffe på fellesområdet. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 200 NAD (én vei)
  • Gebyr ved sen utsjekking: NAD 450 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over The Iris Boutique Hotel

Adresse

The Iris Boutique Hotel

Walvis Bay, Namibia

N -22.97641 E 14.48319

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger