1 / 85

The Wind Boutique Resort & Spa

Vung Tau, Vietnam

Om hotellet

Velger du The Wind Boutique Resort & Spa i Vung Tau som overnattingssted, bor du nær stranden, kun en 5 minutters kjøretur unna både Bakre strand og Lang Co Ong (Hvaltempel). Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 15,2 mi (24,5 km) unna Long Hai-stranden og 0,6 mi (0,9 km) unna Linh Son Co Tu. Føl deg som hjemme i et av de 17 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommet har safe og separat sitteområde, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Lang Co Ong (Hvaltempel) - 0,8 km
Linh Son Co Tu - 0,9 km
Bakre strand - 1,5 km
Doi Con Heo - 1,6 km
Trước-stranden - 1,6 km
Con Dao Express Ferry - 1,7 km
Vung Tau Market 1985 - 2,1 km
Bảo tàng Vũ khí cổ - 2,4 km
Lam Son stadion - 2,5 km
Ba Ria - Vung Tau Museum - 2,6 km
Tuong Dai Chua Kito Vua (statue av Jesus) - 2,7 km
Christ of Vung Tau - 2,7 km
Lotte Mart Vung Tau - 2,8 km
Bach Dinh - 2,8 km
Mulberry-stranden - 4,1 km

De nærmeste flyplassene er:
Vung Tau (VTG) - 4,5 km
Tan Binh - Tan Son Nhat internasjonale flyplass (SGN) - 103,5 km

Foretrukket flyplass for The Wind Boutique Resort & Spa er Tan Binh - Tan Son Nhat internasjonale flyplass (SGN).

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med den kostnadsfrie bussen. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 1865000 VND (én vei)
  • Avgift for ekstraseng: 700000.0 VND per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over The Wind Boutique Resort & Spa

Adresse

The Wind Boutique Resort & Spa

Vung Tau, Vietnam

N 10.33605 E 107.08077

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger