1 / 34

Abhayaa Hotel

Om hotellet

Hvis du velger Abhayaa Hotel som ditt overnattingssted når du skal besøke Visakhapatnam, bor du nær stranden og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Visakha Museum og INS Kurusura undervannsbåtmuseum. Dette hotellet ligger 1,6 mi (2,5 km) unna Rama Krishna-stranden og 2,3 mi (3,8 km) unna Lawson's Bay-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 30 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Rommene har skrivebord og separat sitteområde, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rama Krishna-stranden - 2,8 km
INS Kurusura undervannsbåtmuseum - 3,3 km
Lawson's Bay-stranden - 3,7 km
Visakha Museum - 3,9 km
Lakshminarayana Swamy Temple - 3,9 km
Ross Hill kirke - 4,9 km
Lakshmi Devi Temple - 5,7 km
Kailasagiri Park - 5,7 km
Bay park - 6,4 km
Tenneti Park - 6,8 km
Sri Venkateswara Temple - 7,7 km
Indira Gandhi dyrehage - 10,4 km
GITAM universitet - 11,7 km
Govindaraja Swamy Temple - 12,4 km
Roshikonda-stranden - 12,7 km

Nærmeste store flyplass er Visakhapatnam (VTZ) - 8,6 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og vaskeritjenester. Gjestene tilbys buss fra flyplassen til hotellet døgnet rundt uten ekstra kostnad . Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for ekstraseng: 700 INR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Abhayaa Hotel

Adresse

Abhayaa Hotel

Visakhapatnam, India

N 17.72423 E 83.30865

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger