1 / 41

Salamanca Forum - Hotel Doña Brígida

Salamanca, Spania

Om hotellet

I Villamayor ligger Salamanca Forum - Hotel Doña Brígida plassert i landlige omgivelser og 2 minutter unna Villamayor Golf og 8 minutter unna Colegio Arzobispo Fonseca med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 4,1 mi (6,6 km) unna Plaza Mayor og 3 mi (4,8 km) unna Campus Miguel de Unamuno. Føl deg som hjemme i et av de 218 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon og safe. Rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Villamayor Golf - 0,8 km
Campus Miguel de Unamuno - 4,2 km
Colegio Arzobispo Fonseca - 4,5 km
Iglesia de las Carmelitas - 4,6 km
La Calcografía - 4,6 km
Monumento a San Francisco de Asís - 4,7 km
Monumento a Germán Sánchez Ruipérez - 4,7 km
Rodas Viejas Paintball - 4,7 km
Sala Unamuno - 4,8 km
La Purisima kirke - 4,8 km
Palacio Monterrey - 4,8 km
Las Ursulas kloster og museum - 4,8 km
San Marcos-kirken - 4,8 km
Estatua de Miguel de Unamuno - 4,8 km
Pontifical University of Salamanca - 4,9 km

Den foretrukne flyplassen for Salamanca Forum - Hotel Doña Brígida er Salamanca (SLM-Matacan) - 28,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter en runde på golfbanen kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som et helsestudio og en utendørs tennisbane. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), frisørsalong og bryllupstjenester. Kom og spis lunsj eller middag på El Mirador, en restaurant som spesialiserer seg på middelhavsretter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bar i bassenget og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé serveres fra kl. 08.00 til kl. 11.00 på hverdagene og fra kl. 08.00 til kl. 11.00 i helgene, mot et tillegg. Overnattingsstedet er stengt mellom 7. januar og 7. mars.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 12 for voksne og EUR 8 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 27.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra juli til september.
  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Salamanca Forum - Hotel Doña Brígida

Adresse

Salamanca Forum - Hotel Doña Brígida

Villamayor, Spania

N 40.98287 E -5.711915

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger