1 / 58

Om hotellet

Når du har Hotel Las Doñas i Villafranca del Bierzo som overnattingssted, bor du ved elvepromenaden, mindre enn 5 minutter unna San Nicolás El Real Church og Alameda Garden til fots. Dette hotellet ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Bodegas Ledo og 0,4 mi (0,7 km) unna Villafranca del Bierzo slott. Overnatt i et av de 17 gjesterommene, som har plasma-TV. Sengen har memory foam-madrass og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

San Nicolás El Real Church - 0,3 km
Alameda Garden - 0,3 km
Bodegas Ledo - 0,6 km
Villafranca del Bierzo slott - 0,6 km
River Beach of Villafranca del Bierzo - 0,6 km
Church of Santiago - 0,7 km
Losada Vinos De Finca - 5,3 km
Estévez Bodegas y Viñedos - 5,3 km
Bodega y Vinedos Raúl Pérez - 5,4 km
Vinos LOF - 5,5 km
Vinos Valtuille - 5,7 km
Bodega Verónica Ortega - 5,8 km
Bodegas Peique - 5,9 km
Bodegas y Viñedos Castroventosa - 6 km
Corullón Viewpoint - 6,3 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Las Doñas er León (LEN) - 127,7 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og bibliotek. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), skioppbevaring og tur-/billettassistanse. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 12.00 per person
  • Kjæledyravgift: EUR 15 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for barneseng (babyseng): 10.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Hotel Las Doñas

Adresse

Hotel Las Doñas

Villafranca del Bierzo, Spania

N 42.60858 E -6.81083

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger