1 / 39

Casa Jules

Vilanculos, Mosambik

Nær Kommunalt marked

Om hotellet

Når Casa Jules i Vilanculos er overnattingsstedet ditt, er du nær stranden og mindre enn 15 minutter unna Kommunalt marked og Fish Market til fots. Dette hotellet ligger 1,2 mi (1,9 km) unna Magaruque-øya strand og 2,8 mi (4,6 km) unna Vilanculos strand. Føl deg som hjemme i et av de 8 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj. Rommene har safe og takvifte, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Kommunalt marked - 1 km
Fish Market - 1,1 km
Vilanculos strand - 4,8 km
Magaruque-øya strand - 1,9 km
Benguerra-øya strand - 9,8 km

Nærmeste store flyplass er Vilanculos (VNX) - 2,7 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten et utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Som gjest på Casa Jules kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 13.00 mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. MZN 510 for voksne og MZN 300 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 300 MZN (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte utendørsbassenget stenger i desember.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 19.00.

Kart over Casa Jules

Adresse

Casa Jules

Vilanculos, Mosambik

N -21.998458 E 35.324511

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger