1 / 76

Bahia Mar Boutique Hotel

Mosambik, Mosambik

Om hotellet

Hvis du velger Bahia Mar Boutique Hotel som ditt overnattingssted når du skal besøke Vilanculos, bor du på stranden og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Vilanculos strand og Kommunalt marked. Dette resort-hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 1,5 mi (2,4 km) unna Magaruque-øya strand og 2,9 mi (4,7 km) unna Fish Market. Føl deg som hjemme i et av de 12 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer hårføner og badekåper. Rommene har safe og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Vilanculos strand - 0,9 km
Kommunalt marked - 4,1 km
Fish Market - 4,9 km
Magaruque-øya strand - 2,4 km
Benguerra-øya strand - 5,8 km

Den foretrukne flyplassen for Bahia Mar Boutique Hotel er Vilanculos (VNX) - 5,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Denne resorten tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørsbasseng, et spabad og en badstue. Dette resort-hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), et spillrom og shoppingmuligheter. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av denne resortens romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. USD 4–18 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Døgnåpent svømmebasseng
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Bahia Mar Boutique Hotel

Adresse

Bahia Mar Boutique Hotel

Vilanculos, Mosambik

N -21.972337 E 35.311763

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger