1 / 40

Dom Pedro Portobelo

Quarteira, Portugal

Om hotellet

Når du har Dom Pedro Portobelo i Loulé som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 4 minutter å kjøre fra Vilamoura Marina og 10 minutter fra Praia da Falésia. Dette leilighetshotellet med eksklusive fasiliteter ligger 14,2 mi (22,9 km) unna Torget i Albufeiras gamleby og 14,8 mi (23,8 km) unna Albufeira Marina. Føl deg som hjemme i et av de 138 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et tekjøkken. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har safe og minibar, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Casino Vilamoura - 0,2 km
Marina strand - 0,4 km
Vilamoura-stranden - 0,5 km
Vilamoura Marina - 1,2 km
Vilamoura tennissenter - 1,4 km
Dom Pedro Golf: Laguna golfbane - 1,4 km
Praia da Falésia - 1,9 km
Quarteira-stranden - 2,5 km
Dom Pedro Golf: Pinhal golfbane - 2,6 km
Rocha Baixinha strand - 3 km
Dom Pedro Golf: Millennium golfbane - 3,1 km
Praia de Forte Novo - 3,2 km
Praia do Poço Velho - 3,9 km
Dom Pedro Golf: Gamle golfbane - 4,3 km
Dom Pedro Golf: Victoria golfbane - 4,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Faro (FAO - Faro int.) - 23,9 km
Portimao (PRM) - 66,3 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, en badstue og sykkelutleie. Dette leilighetshotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), et spillrom og felles oppholdsrom. Kom og spis lunsj eller middag på Restaurant Rafael, en restaurant som spesialiserer seg på portugisiske retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Overnattingsstedet vil være under oppussing fra 18. april 2024 til 30. juni 2024 (sluttdatoen kan bli endret). Dette påvirker følgende områder:
  • Spisested(er)
  • Enkelte gjesterom
Renoveringsarbeidet vil bare foregå i arbeidstiden. Vi vil gjøre alt vi kan for å holde støy og forstyrrelser på et minimum.
  • Opptil 2 barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Byggeaktiviteter foregår ved en nabobygning, og det kan forekomme støy fra byggearbeidet.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.
  • Gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Dom Pedro Portobelo

Adresse

Dom Pedro Portobelo

Vilamoura, Portugal

N 37.074764 E -8.116018

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger