1 / 28

Grand Hotel Plaza Veracruz

Om hotellet

Har du Grand Hotel Plaza Veracruz som ditt overnattingssted i Veracruz vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Zócalo og Veracruz havn. Dette hotellet ligger 1,2 mi (1,9 km) unna Veracruz akvarium og 4,7 mi (7,5 km) unna Plaza Las Americas kjøpesenter. Føl deg som hjemme i et av de 84 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

UNIMEX Mexican University Veracruz - 0,7 km
Cri-Cri fritidspark - 0,9 km
Teatro de la Reforma - 1,1 km
Benito Juarez auditorium - 1,2 km
Sistema Arrecifal Veracruzano marine nasjonalpark - 1,5 km
Museo de la Ciudad de Veracruz - 1,5 km
Regatas Beach - 1,5 km
Bymuseum - 1,5 km
Villa del Mar Beach - 1,6 km
Veracruz akvarium - 1,6 km
Cascada el Encanto - 1,7 km
Bastion of Santiago museum - 1,7 km
Historisk marinemuseum - 1,7 km
Conjunto Escultórico del Centenario de la Construcción del Puerto de Veracruz - 1,7 km
Veracruz voksmuseum - 1,7 km

Den foretrukne flyplassen for Grand Hotel Plaza Veracruz er Veracruz, Veracruz (VER-General Heriberto Jara internasjonale flyplass) - 8,6 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, et spabad og et treningssenter. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter).

Kart over Grand Hotel Plaza Veracruz

Adresse

Grand Hotel Plaza Veracruz

Veracruz, Veracruz, Mexico

N 19.186914 E -96.134907

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger