1 / 46

Magnificent Villa Mas Garba

Lloret de Mar, Spania

Om hotellet

Velger du Magnificent Villa Mas Garba som overnattingssted i Vall-Llobrega, vil du være mindre enn en 15 minutters kjøretur unna Platja d'Aro strand og Playa de la Fosca. Dette gjestehuset ligger 10,5 mi (16,9 km) unna Aiguablava-stranden og 11,7 mi (18,8 km) unna Pals-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 5 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har mikrobølgeovn. Gjester kan lage måltider i et delt/felles kjøkken. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Platja de Castell - 3 km
S'Alguer Petit - 3,3 km
Cala S'Alguer - 3,3 km
Playa de la Fosca - 3,4 km
Barraca de Dalí - 3,5 km
Cala Canyers - 3,9 km
Cala dels Pots - 4 km
Cala Margarida - 4 km
Cala Corbs - 4,1 km
Museu de la Pesca - 4,3 km
Palamos Marina - 4,3 km
Sant Antoni de Calonge-stranden - 4,4 km
Palamós strand - 4,4 km
Cala Estreta - 4,4 km
Cap Roig botaniske hage - 4,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Gerona (GRO-Costa Brava) - 43,8 km
Barcelona El Prat lufthavn (BCN) - 131,6 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette gjestehuset har dessuten wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og piknikområde. På Magnificent Villa Mas Garba kan du spise et bedre måltid i restauranten. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.66 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for kontinental frokost: ca. EUR 3 per person
  • Avgift for rengjøring: EUR 10 per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Magnificent Villa Mas Garba

Adresse

Magnificent Villa Mas Garba

Vall-Llobrega, Spania

N 41.879651 E 3.133677

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger